19 september 2010

kexchokladpaj

har tråkigt i väntan på att mr k kommer hem. 
ska nog ta och baka en kexchokladpaj.
Kan verkligen rekommendera denna, är helt fantastiskt god.


Kexchokladpaj

175°

  • 3 st kexchoklad
  • 6 msk smält margarin
  • 150 g blockchoklad
  • 4 msk vispgrädde
  • 3 äggulor
  • 1 tsk vaniljsocker

1. Krossa kexchokladen i matberedare
2. Blanda ner det smälta margarinet och rör om
3. Häll smeten i en smord pajform
4. Grädda i 175° i 6 min
5. Låt svalna
6. Smält blockchokladen och blanda ned grädden (ej vispad)
8. Rör ner vaniljsockret och äggulorna
9. Låt svalna en stund
10. Bred över pajskalet
11. Låt stå kallt i kylen i 4 timmar
12. Servera med grädde eller vaniljglass

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar